KOMPLEKSI-ARGENTI

English Shqip
 

Jemi të lumtur t'u mirëpresim!

Ejani vetëm ose sillni familjen tuaj, qëndroni këtu për një natë apo për disa javë, për një udhëtim pune apo për një konferencë - hoteli ynë është varianti më i mirë i mundshëm në Shkodër.

Mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë në rast se ju keni ndonjë pyetje apo shqetësim. Ne jemi gjithmonë të lumtur t'u mirëpresim në hotelet tona.

 


Hotel Argenti Shkoder

3
Hotel "Argenti", është i hoteli i parë privat në zonën e Shkodrës që nga viti 1995, ku ju mund të gjeni ambient komode dhe një shërbim cilësor. Në këtë hotel do të gjeni të relaksin dhe qetësinë që po kërkoni për pushimet tuaja. Hoteli ka bar (në kopësht dhe brenda), restorant, palestër, sauna, këmbim valutor, sallë konferencash, dhoma ngjarje, parkim falas, wireless falas, etj...
Është kompleksi më i madh turistik me një zinxhir hotes, shpërndarë në Shkodër, Velipojë dhe Bushat.Me gjithë kapacitetin e tij, mirëpret me kënaqësi të madhe një numër të madh klientësh të cilët mund të provojnë shërbime të ndryshme ajo ofron.

Address: Lugucesme, 4001 Shkodër, Albania
Phone: +355 22 243 909

Hotel Argenti Velipoje

3

Address:
Phone: +355 22 243 909


Vendndodhja e zyrave qendrore

Ne gjendemi në Lugucesme, Shkodër, Albania.

Tel. +355 22 243 909